بازگشت به صفحه کامل

پیام تبریک دکتر همایون بابایی مدیر نظارت وارزیابی و تضمین کیفیّت به مناسبت نوروز 1400

برآمــد بـاد صــبح و بـوی نوروز
به کـام دوستــان و بخت پــیروز
مبارک بادت این سال و همه سال
همایـــون بادت این روزو همه روز

شادمانه‌های نوروز سال 1400 خورشیدی، از پسِ دشواری‌های سال کهنه و در آمیزش با اعیاد معنوی شعبانیّه از راه می‌رسد. سال 1399 برای نظام آموزش عالی، سالی پرکار و پر مخاطره بود. شیوع ویروس کرونا، جهت‌گیری نظام آموزشی و نظام پایشِ عملکردِ دانشگاه‌ها را تحت الشّعاع قرار داد. هیأت استانی نظارت وارزیابی و تضمین کیفیّت دانشگاه‌ها و نیز مدیریّت نظارت و ارزیابی و تضمین کیفیّت دانشگاه شهید باهنر کرمان، به تبع شرایط جدید و با تعریف فرایندهای نظارتی مناسب، وظایف خود را به خوبی انجام دادند. در این مسیر حمایت شورای نظارت، سیاست‌گذاری در چارچوب برنامه‌های ملّی و منطقه‌ای و تکیه بر ظرفیت‌های شبکة پایش عملکرد دانشگاه‌ها در سراسر استان، در توفیق ناتک اثر به‌سزا و قابل اعتنایی داشت.
  اینجانب ضمن تقدیر از همة عزیزان و همراهان، سال نو را به جامعهٔ دانشگاهی استان، خاصّه همکاران عزیزم در حوزة نظارت و ارزیابی و تضمین کیفیّت دانشگاه‌ها در سراسر این پهنة وسیع و عزیز تبریک عرض می‌کنم و برای همگان از بارگاه الهی شادی، سلامتی و پیروزیِ روزافزون مسألت دارم.